Uudenvuodenaattona käytiin tekemässä lenkki Niihamassa Tappi-porukalla. Ilma oli ihana ja lenkki mukava!


Kerttu ja koikkerikamut Huugo & Ella 


Huugo on Kertun hyppytekniikkakaveri ja tällä kaksikolla kemiat ja leikit kohtaavat tosi hienosti! :)  


Lenkin varrella törmättiin useempaankin vähän haasteellisempaan ojan ylitykseen, mutta noin vaan koirat ja omistajatkin(!) tasapainottelivat ja säilyivät kuivana...:)


slooowly, sloowly.... 


Paitsi että Kertun mielestä kuivana pysyminen oli ihan toissijasta. Olihan matkan varrella paljon pieniä hauskasti pintajäätyneitä lammikoita mitkä piti päästä tamppaamaan rikki.:D

Illalla meillä siis oli väsähtänyt vesikoira, joka kyllä kuuden maissa ekojen paukkujen aikana vähän höristeli korviaan ja tuijotteli ikkunasta mitä tapahtuu... Mutta äkkiä tuo antoi asian olla, eikä iltalenkilläkään paukut pelottanu.

Uudenvuodenpäivänä Kerttu yllätti ja aloitti sitten juoksunsa! Niin kun mä toivoin, että se olisi niitä vielä pari viikkoa jaksanu pidätellä, mut ei! :( Olin ilmottanu meidät 14.-15.1. Tappien järjestämään Ulla Kaukosen hyppytekniikkakoulutukseen (jatkokurssille), mutta nyt täytyy tyytyä kuuneteluoppilaan osaan ja jättää Kepa kotiin mököttämään. Kerttu on ollu näiden toisten juoksujensa ajan muutenki vähän masentunu, väsyny ja poissaoleva. Nukkuu paljon ja välillä lähtee jo alkuillasta alakertaan sänkyyn tutimaan... Outoo...! Ja hellyyden kipeä ku mikä! Saas nähdä tuleeko mitään valeraskauksia niinku ekalla kerralla.

Eilen käytiin tontilla pitkästä aikaa, kattomassa onko loppuvuoden myrskyt kaatanu sieltä mitään puita. Eipä ollu, mutta tulipahan käytyä:) ja paistettua makkaraa...:) ja räpsittyä kuvia:


Rakas lumiturpa <3


Lunta, ja pakkasta! 


Klapihommia...


*hihhii* nykii nykii vaan! Kerttu on kyllä sellane metsuri ja silppuri metässä että oksat pois... 


joki, jossa Kerttu onneks ei tällä kertaa käyny kastautumassa...


  

Kivaa alkanutta vuotta kaikille! :)