Maanantain agilityssä Kerttu oli taas innokas ja taitava. Tällä kertaa koitettiin lelulla palkkaamista (tai no lelun sisällä oli nameja, mikä tekikin siitä erityisenn mieluisen) ja hyvin toimi. Mentiin pieniä radan pätkiä, 3x hyppy ja putki molempiin suuntiin ja pussia. Tällä kertaa Kerttu pääsi koittamaan pimeeseen pussiin sukeltamista ja tulihan se sieltä läpi...:) Saatiin myös ekaa kertaa todistusaineistoa agitreeneistä valokuvien muodossa, kiitos Tainalle kuvista!


Lelun täyttöä


Putkiiii...


Ja palkka lelun sisältä

Pentutokossa on ollut taas taukoja pakkasen takia, mutta arkistoista löytyi yks kuva, jossa kerttu just osoittaa mieltään kun mitään ei tehdä sen kanssa!:D



Toko vähän junnaa meillä muutenkin tällä hetkellä. En ole oikeen treenannu K:n kanssa sitä seisomista... , sivuille tulotkin on vähän sitä sun tätä seuraamisesta puhumattakaan:D No täytyy kattoa jos sais vaikka otettuu itteään niskasta kiinni ja alkaa hinkkaamaan asentoja nätimmäks.

Peto-kurssi oli viimestä kertaa nyt keskiviikkona. Paikalla oli Nuuskujen tarvikemyyjä ja mukaan lähti muovinen pilli (tämänhetkinen metallinen tarraa ikävästä huuliin näillä pakkasilla..:)) ja kirja: Noutajan metsästyskoulutus.

Vikalla kerralla kerttu tutustui myös fasaaniin, mutta sillä on näköjään sellanen homma että jokanen lintu pitää opettaa erikseen pikkuhiljaa ennen kun suostuu ottamaan suuhun. 

Tunnin lopuksi meillä oli vielä pieni testi, jossa koira jätettiin paikalleen istumaan, vietiin riista kauemmas, käveltiin itse koiran taa ja vihellettiin luokse, sivulle ja sen jälkeen hakemaan lintu ja palautus omistajalle. Häiriönä oli kauempana muita kurssilaisia koirineen. Kerttu oli ihan sikahyvä ja sain olla siitä kyllä niiin ylpee:) Pillistä tuli salamana luokse ja siitä haki jäisen harakan sen enempiä epäröimättä.

Tykkäsin kyllä oikeen kovasti kurssista, vaikka ilmat olikin välillä aika kirpsakat.. Täältä sai hyviä vinkkejä riistan noutoonkin liittyen ja ehkäpä me joskus taippareissakin käydään kattomassa kuin käy. Ja tosi hienosti meidät otettiin mukaan, vaikkei nyt ihan noutajista mennäkään.:)