Lähdettiin aamulla ajelemaan Helsinkiin, jossa meillä oli tapaaminen Kertun kahden siskon, Fogin ja Wilman kanssa. Oli tosi kiva nähdä sisaruksia ja vaihtaa kuulumisia.

Fogi oli jo pikkupentuna Kertun kanssa ihan samannäköinen (Kertulla on hiukan enemmän valkoista rinnassa) eikä niitä nyttenkään helpolla erottanut! Tytöt olivat kuin toistensa peilikuvat ja käytöskin oli ihan samanlaista. En tiedä voivatko ne toisiaan muistaa, mutta jotenkin niillä vaan synkkas täysin yks yhteen heti. Kerttu leikki Fogin kanssa ihan erilailla kuin mitä muiden vieraiden koirien kanssa. Ei mitään turhia ärinöitä vaan nättiä painia, "halailua", juoksua.... Kerttu oli ehkä inan Fogia kevyempi ja vaaleampi väritykseltään, mutta melkeen joutui kaulapannasta varmistamaan kumman vein kotiin mukanani.

Wilma  oli aluksi vähän arempi, katseli touhua kauempaa ja välillä kommentoi näiden leikkiä haukulla. Wilmalla vaan kesti vähän kauemmin lämmetä, kyllä se lopuksi jo juoksi vauhtikaksikon mukana ja tuli mukaan paineihinkin. Tämä tyttö oli pentueensa pienin jo kasvattajalla ja oli edelleen tosi siro. 

Kertun ja Fogin jälleennäkeminen


Kertun ja Wilman jälleennäkeminen


Wilma ei vielä tässä vaiheessa ollu raaskinut tulla kastelemaan turkkia sateeseen...


Mutta tässä ollaan jo mukana paineissa:)


Kerttu edessä, Wilma vasemmalla ja Fogi oikeella


Vauhti päällä... Kerttu etunenässä :)


Siskotreffien jälkeen käytiin pyörähtämässä veljen luona Espoossa ja illalla vielä kasvattajalla Karkkilassa ajelemassa turkki. Homma kävi sutjakkaasti pienen alkurimpuilun jälkeen. Kasvattaja sanoi, että Kerttu on kasvanut hyvin ja on hyvän mallinen ja kokoinen, jes:) 

Kyllä siitä sitä karvaa sitte lähtikin! Olin jo varautunut, että Kertusta tulee ihan kapisen näkönen otus... No, toi kroppa on kyllä melko luikku mutta naamastaan on kuitenkin vielä söpö.:)

En ehtinyt ottaa mitään seisotus kuvaa samasta kohtaa ennen ja jälkeen operaation, mutta noita karvaisia kuvia täällä jo on näkynytkin, tässä pari kuvaa uudesta tyylistä...



Ripakinttu laiheliini

 
Kotona pestiin vielä turkki vanhoista karvanpätkistä puhtaaksi ja SITTEN vihdoin nukkumaan. Uni maistui molemmille...:)