Ihana pitkä, aurinkoinen ja toiminnan täytteinen pääsiäinen! Alkulomasta sisko ja veli oli treella ja näin molempia kummityttöjänikin (Enni Aurinkoa ja Rakelia:))

Rakel oli tällä kertaa yllättävän rauhallisesti Kertun seurassa ja mietittiinkin voisko K:n juoksuilla olla jotain vaikutusta Raksun käytökseen.  Hauska yhteensattuma, Rakel meinaan päätti alottaa myös ekat juoksunsa heti meillä vierailun jälkeen! Otti varmaan Kertusta jotain vaikutteita...:) 


ystävykset pöydän alla


tän pääsiäispuskan ei tarvinnu kauaa sisällä komeilla ku mulla alko aivastukset lentää... 

Viikonloppuna käytiin taas Uudessakaupungissa ja Kerttu pääsi mm. tutustumaan lehtipuhaltimeen (ei ollu ees yhtään pelottava) pelaamaan jalkapalloa (jalitsu on kertun favourite, sitä vois hakee vaikka kuinka kauan), treenaamaan variksen noutoa ja kahlaamaan mereen. Suolanen vesi ei ollu sen ihmeellisempi juttu ja Kerttu innostu itse asiassa "sukeltamaan" pohjalta kiviä ja toi ne rantaan.:) Ei se vielä kokonaan päässy uimaan mutta kovasti sillä olis mieli tehny. Eiköhän noi vedet tosta pikku hiljaa ala lämpenee ni pääsee polskiin!

Niin ja piti Kertun myös hätistellä innokasta Romeo-poitsua kimpusta... Romeo on kyllä leikattu, mutta selvästi Kerttu kiinnosti normaalia enemmän nyt. Kerttu oli kyllä superärhäkkä ja kertoi selvästi mitä mieltä oli kaikista lähentely yrityksistä. Ja Romeohan kiltisti uskoi.

Loppuloma oltiin kotona ja nautittiin keleistä. Käytiin uutta mettäreittiä pitkin kattomassa oliko soutuvene selvinny talvesta ja siellähän se kökötti.










Nähtiin myös sorsia ja ai että ku ne olikin kiinnostavia!