Kerttu treffasi eilen cockerspanielin pentua, jonka kanssa oli ikäeroa vain 2 päivää. Tytöt ystävystyivät heti ja meidän Kerttukin leikki tällä kertaa toosi nätisti. Yleensä Kertun leikit ovat aikas rajuja, kauheeta näykkimistä ja ärhäntelyä/haukkua, paitsi jos vastapuoli on kovin iso - silloin Kerttu on ihan mamis...

Harmi kun kamera jäi kotiin! No, varmasti treffataan näitä uudelleenkin ja sitten korjataan tilanne.

Viikonloppuna kylässä kävi Kertun vanha kamu Rakel. Kerttu tunnistikin heti kaverinsa ja meno oli raisua, niinkuin aina Rakelin kanssa... Käytiin yhdessä rautatieasemalla ja koskarissa, eivät nää kyllä nähneet ympärillään mitään muuta kun toisensa. Leikkivät vielä illalla meijän pihalla ja kyllä sai puskat ja ulkovalot kyytiä! Metsälenkin jälkeen alkoi ehkä huomata jo pienoista rauhoittumista. Ja loppuilta vieraiden lähdettyä onneksi maattiin naattina ilman yhtään hepulikohtausta.:)

Kertun vahtiominaisuudet ovat tässä viikon aikana vaan korostuneet. Rasittavaa, kun melkein joka kerta pihalla täytyy jostain ilmottaa ja on myös alkanut vahtia työpaikan takapihaa. Muuten on ollut suht nätisti töissä, eikä ole enää koskenut tapettiinkaan.;)

Kerttu tykkää autoilusta. Oikeen ryntää autolle ja kiipustaa ite häkkiinsä. Se on hyvä!

12-viikkoa tuli tänään täyteen ja punnitukset edessä kun päästään kotiin. Huomenna rokotukset.

Tässä pari beautyshottia murusesta


*räkänokka*