Kerttu on niin helppo, oikee enkeli! tänään ei oo tullu itkua kun ihan muutaman kerran. Yöllä käytiin kerran pihalla pisulla, mutta aamulla olin hiuka liian hidas ja ehti tulla sisälle - hienosti paperille kuitenkin. Se olikin ainut sisäpissi tänään.

Me ollaan tänään leikitty, syöty, nukuttu ja käyty pikku ajelulla. Kerttu on ihana leikkikaveri, koska se ei pure sormia oikeestaan lainkaan, naamaakin vaan nätisti nuolee. aamutakissa olis ollu ihan kiva roikkua, mutta tosi kivasti se jatkaa omalla lelulla kun tarjoan sitä vaihtarina. Kertun lempparit on pehmosorsa ja rotta, luutakin on vähän jaksanu järsiä.

Äsken käytiin pikku autoreissulla, ja olipa ihanaa huomata ettei Kerttu kärsiny nyt lainkaan matkapahoinvoinnista! käytiin vähän metässä kävelemässä ja rantaviivaakin pällisteltiin. Varpaat kastoi, mutta ei sen enempää tällä kertaa. Sai kyllä tosissaan kattoa jalkoihin ettei toi yks jääny alle.. niin kovasti kiehnäs kiinni. Tais olla ens alkuun vähän pelottavaa... häntä pystyssä kuitenkin melkeen koko ajan, ja loppumatkasta teki jo pientä siksakkiakin mun jalkojen ja polun reunojen välillä. :)