Tänään käytiin kirjastossa palauttamassa pari kirjaa. Tarkotus oli sen jälkeen vielä käydä ihmettelemässä rautatieaseman hälinää, mutta Kerttu väsähti jo Hämeenkadun puolessa välissä. Käveleminen eteni aika hitaasti, kun koko ajan joku pysähty kyselemään ja silitelemään meidän pientä. Puol tamperetta on nyt taas pussailtu Kertun toimesta.

Tänään meidän vesikoiraa luultiin pari kertaa villakoiraksi, mutta yllättävän moni tunnisti rodun oikein. Muutaman kerran olen saanut jo kuulla moraalisaarnaa siitä, kun tuon koiraa julkisille paikoille ennen rokotuksia... Olen kyllä iloinen kuinka hyvin Kerttu on omaksunut uusia asioita. Tänäänkin nukku bussimatkan sikeesti, eikä kaupungillakaan mikään hetkauttanut sitä. Ollaan nähty mm. autoja, rekkoja, mopoja ja moottoripyöriä, pyöräilijöitä, skeittailijoita, sauvakävelijöitä, lapsia, mummoja, pappoja, lastenvaunuja, puluja ym. Tänään nähtiin myös pari koiraa ja niitä vaan tuijoteltiin hiljaa.

Yksinoloa on harjoiteltu hiukan jo Kertun ekasta päivästä asti. Vessassa saan käydä rauhassa eikä toi oo oven takana vinkumassa, välillä käyn alakerrassa tai yläkerrassa ilman koiraa ja se tuntuu olevan sille ihan ok. Välillä alkuun tulee pari inahdusta, mutta siinä se. Alkaa yleensä leikkimään itekseen tai nukkua. Eilen Kerttu odotti autossa kevythäkissään sen aikaa kun käytiin kaupassa, autossa odotti nukkuva käärö.:)

Tänään Kerttu jäi ekaa kertaa yksin kotiin, kun kävin lähikaupassa. Se meni tosi hyvin, ehkä vähän liiankin! Kun tulin takas, Kerttu ei tullu edes vastaan! Se oli kyl tosi väsyny, ja heräs just kun tulin. Kyttäs vaan puolavonaisin silmin että jaa, sä tulit, krooooh... Toi on kyllä tosi itsenäinen tyttö!

Kertulle tuli tänään paketti jossa oli mm. kynsisakset. Päästiinki heti testaamaan niitä. Pientä rimpuilua oli ilmassa, mutta ihan hyvin sain vedettyä homman loppuun.

Paketista löytyi myös kakkospeti, jonka voin viedä vaikka työpaikalle.