Eli Kertulla oli reeneissä nameina sian sydäntä, joka onkin näköjään sen ihan ykkösherkku. Luulin, että joku juusto tai nakki olis sille superherkkua, mutta sillon se ei ollu vielä päässy sydämen makuun. Kerttu ihan tärisi ja meinas napata sormet sydänpalan mukana...:)

Joulutauko on ohi ja päästään siis taas viikottain agiliitämään, toivon mukaan. Samalle ajalle oli tullut tuplabuukkaus toisen ryhmän kanssa. Toivottavasti saatais tää aika pidettyä...

Käytiin putkea, hyppyä ja ekaa kertaa pussia. Kaikki meni mukavasti, paitsi että mä en kyllä tuu mitenkään pysymään koiran vauhdissa mukana! Yhtenä haasteena on myös se kontaktin saanti. Kerttu haluis ampaista samantien esteille metsästämään namuja. Tosin sain tänään muutaman kerran siihen jonku sadasosasekan kontaktin sydämen tuoksuisella kädellä houkuteltuna:) jee! kyllä se siitä pikkuhiljaa...!

Talvitauko loppui myös tokoilun puolella ja eilen päästiin pentutokoon tokaa kertaa. Käytiin maahanmenoa ja paikkaa, jotka olivatkin Kertulle tuttua hommaa. Paikka -käskyyn olen menny liittämään käsimerkin, mikä ei ookkaan hyvä juttu jos kisaamaan meinaa... en tiedä meinataanko edes ikinä kisata, mutta ehkä sitä vois alkaa häivyttämään. Lisäks harjoteltiin hiukan seisomisen alkeita ja mietin tässä vielä minkä käskyn siihen ottais.

V-loppu oltiin taas maalla  ja Kerttu pääsi painimaan Rakelin ja Romeon kanssa, jahtaamaan pikkulintuja ja syömään salaa niitten siemeniä ym. ihanaa. Kerttu oli myös puol päivää hoidossa Tapsan porukoilla, kun me oltiin kummitytön ristiäisissä. Hyvää harjotusta, kun parin viikon päästä Kerttu jää ekaa kertaa hoitoon sinne viideksi päiväksi(!!), kun äippä ja iskä lähtee alppilomalle. :)