Viikkoon on mahtunut monenlaista. Viime viikonloppuna käytiin Kertun kanssa pentunäyttelyssä ihan turisteina kattomassa meininkiä. Ihan hyvää harjotusta Kertulle, kun ei oo ennen tollasessa paikkaa ollu. Välillä se koirien määrä ja haukkuminen sai Kertun hiukan epävarmaksi ja se yritti hyppiä syliin. Välillä se taas oli oma ittensä, heilutti häntää ja ois halunnu käydä tutustumassa kaikkiin. 

Keskiviikkona päästiin tutustumaan agilityn alkeisiin. Iso kiitos Tytille, joka viitsii vetää meille muutamille pennuille pienimuotoisen pentuagikurssin! Käydään nyt tän vuoden puolella 3 kertaa Meirän hallilla tutustumassa lajiin ja ehkäpä ens vuoden puolella saadaan hiukan jatkoakin(?) Ekalla kerralla tehtiin hyppyä rima maassa ja putkea (ensin lyhyenä ja sitten pidempänä). Alussa Kerttua taas vähän jännitti se paikka kun taustahälyhaukkua oli ilmassa, mutta loppua kohti alkoi selvästi rentoutumaan:) Kun Kerttu tajus putken idean niin siitähän ois pitäny päästä jatkuvasti menemään ja hyppyjenkin läpi juoksu sujui ihan mallikkaasti. Hyvä fiilis jäi ja innolla odotetaan seuraavaa kertaa! 

Sisko pyysi tuomaan säkin Acanaa ja kävin hakemassa pussin Kangasalan eläintarvikkeesta. Löysin poistohinnalla Kertulle Hurtan fleecehaalarin, vaan 15e! Muutenkin tavara oli siellä halpaa ja pitäjä oikeen mukava, varmaan tulee jatkossakin pistäydyttyä ostoksilla siellä.

Kerttu ja Kertun uus puku!




Tämä viikonloppu siis kului siskon luona Rauman Lapissa. Oltiin menossa Rakelia hoitamaan su-ma yöksi. Mentiin kuitenkin paikan päälle jo lauantaina niin nähtiin miten tytöt tulee toimeen pidemmän päälle. Kyllähän ne toisistaan hirmusesti tykkää vaikka leikit välillä äitykin melko rajuiksi... Kerttu ja Rakel on molemmat niin säpäköitä luonteita että periks ei tuu kumpikaan antamaan, toivottavasti luonteenpiirtieden kanssa ei tuu olemaan tulevaisuudessa ongelmia! Kertunkin on aina pakko päästä antamaan takas ja pörrää herhiäisenä Rakelin kimpussa vaikka just olis saanu vähän "köniinsä" isommalta... Tytöt osas kuitenkin käyttäytyä oikeen mallikkaasti ja olivat helppoja hoidokkeja:) 

Lisäks kokkailtiin herkkuja, jauhettiin koirajuttuja, opeteltiin tekemään munkin nyörejä, lenkkeiltiin, räpsittiin kuvia ym mukavaa!



Kerttu vetää ilmeellä:

"peura ajovaloissa" -look


Aasi-Kerttu


Heinää nams...


KAVERUKSET




Kerttu poseeraa:








Lumityöt on POP


...varsinkin jos onnistuu varastamaan lapion omiin leikkeihin


Lapsoset sai tooosi upeet munkin nyörit! Tehty rakkaudella <3


Kerttu on kyllä saanu painaa koko viikonlopun niin täpöllä Rakelin kanssa et ei ihme että se on tänää kotiin päästyämme ollut aivan n-a-a-t-t-i!