Keskiviikkona oltiin ekaa kertaa Kertun kanssa Pirkan Nuuskujen PETO-koulutuksessa. Kertusta yritetään siis saada perustottelevaista.:)

Nuuskuthan on oikeestaan noutajayhdistys, mutta päästiin kuitenkin mukaan kurssille. En tiedä mikä hirvee haukkuja tosta nyt on kuoriutunut.. oikee hävetti ku muiden koirat istu nätisti vierellä hihna löysällä ni meijän perro poukkoili ja ryki hihnaa ja kamala haukkukonsertti siihen päälle.. hmmm..... harjoteltiin taas kontaktia ja perusasentoa, ja eihän siinä mitään ongelmia ollut ku sydämen palaset otettiin esiin. Ei paljoo muut koirat enää kiinnostanu. Kotiläksyksi saatiin autosta poistumista ja autoon menoa.

Noutajien ympäröimänä huomas selvästi miten sähäkkä ja temperamenttinen tapaus tää on, myös hiukan kärsimätön ja koko ajan pitäs touhuta. Hyvä juttu oli, että koirat sai pitää autoissa väliajoilla kun juteltiin ym. Kerttu ainakin pakkaa turhautumaan pelkkään vieressä istumiseen ja treeneissähän pitäs olla aina huippukivaa.

Vetäjä ja muut kurssilaiset vaikuttivat oikeen mukavilta ja vapaaseen keskusteluun/vinkkien jakeluun oli myös aikaa. Kurssin sisältöön kuuluu lisäksi mm. luoksetuloa häiriössä, perusnoutoa ja riistaan tutustumista, mitkä on just hyviä alueita meille.

Tänään muru täyttää täydet 6kk! Mutta siitä lisää myöhemmin....