Maanantaina treffattiin pikkukoirien Janan ja Nalan kanssa täällä "meidän metsissä" ja Kerttukin pääsi jo paremmin mukaan meininkiin.

Perjantaina tytsky pääsi pitkästä aikaa taas toimistolle mukaan, kun allerginen teki etähommia. Tällä välin Kerttu olikin kasvanut sen verran, että pääsi hyppäämään huoneen sohvalle. Siinä se ylpeästi makoili ja pureskeli ovistopperia ½ päivää...

Viikonloppuna oltiin taas maalla ja nähtiin Rakelia, Romeota ja äitin siskon kolmea kultsua. 

Rakelin kanssa leikittiin taas riehakkaasti, mutta kyllä ne vaan toisistaan tykkää:) Rakel kävi juomassa järvestä ja Kerttu seuras perässä, paitsi että se hyppäs veteen! Ei se tainnu ymmärtää, että siinä olikin syvempi kohta ja sinnehä se mulahti!! Hiukan säikähdin, kun se uppos veteen, sitte tuli pintaan ja näytti että lähti uimaan kauemmas! Tapsa jo meinas lähtee hakemaan uimaria vedestä, mut sitte Kerttu jo tajus tulla rantaan..... Oli varmaan aika viilee kokemus. Ei se kyllä näyttäny itse tilannetta säikähtävän, mulla vaan sydän hakkas.

Kerttu kattoo Rakelilta mallia kuinka kultsuja käsitellään




Romeo ei enää ollut yhtään pelottava, vaikka olikin pari kertaa isompi. Romppu osas leikkiä tosi nätisti Kertun tasolla maassa eikä sitä haitannu pennun näykkimisetkään yhtään.:)