Kaikki ei aina mene ihan niinkuin on suunnitellut etukäteen. Liinusta ei nyt tulekaan meidän Kerttu.

Kasvattaja huomasi molemmissa tytöissä luonteenpiirteitä, jotka voisivat viitata siihen, etteivät välttämättä olisi maailman helpoimpia koiria tulevaisuudessa. Niimpä hän ehdotti meille tosita vaihtoehtoa. 14.7. oli syntynyt toinen perropentue, jossa oli jopa kuusi tyttöä. Isänä yhdistelmässä oli sama uros ja emäkin oli terve ja mukavan luonteinen. OK, ei muuta kun tsekkaamaan uudet pallerot!

Nyt ollaan jo ehditty käydä kattomassa näitä uusia pentuja kolme kertaa, ja viime viikolla varmistui vihdoin kenestä tulee MEIDÄN KERTTU! <3

Ekalla tapaamisella olivat vajaa 5 viikkosia ja vielä tosi pieniä ja suloisia. Ei sillä etteivätkö enää olisi.:) Oli hankalaa sanoa siinä vaiheessa oikeen mitään, tasaista porukkaa ja nättejä kun mitkä! Loppuvierailusta ehkä kaksi ruskeaa pisti eniten silmää, ja yksi valkoruskea - kaikki hännäkkäät tytöt siis..

Viikko eteenpäin ja samat suosikit oli edelleen, paitsi toinen ruskeista kantoi Tapanin mukanaan tuomaa siipeä innokkaimmin ja se tietty teki vaikutuksen mieheen.

Parin päivän päästä tilanne kuitenkin kääntyi, kun saivat uuden siiven ihmeteltäväksi ja tällä kertaa ehdoton siipiniekka oli se toinen ruskea tyttö (tunnetaan myös nimellä mega-monsteri, terroristi ym..:)) Tämä ruskuainen on pentueen vilkkain, rohkein ja menevin tapaus. Molemmat kasvattajat olivat ehdottomasti sitä mieltä, että tää olis meille paras match:) Ja me luotetaan ammattilaisiin! + olihan tää koko ajan yks meidän omista suosikeistakin. Virtaa pitäis siis riittää monenlaiseen harrastukseen.

Tässä vihdoin kuvia! Kerttu on siis se ruskea, hännäkäs, jolla pienet valkoiset merkit rinnassa ja takavarpaissa.

Mamma ja melkein 5 viikkoset muksut












Melkein 6 viikkoset pennut ja ensimmäiset siipihaistelut.
Kaikki eivät olleet ihan vakuuttuneita...:)

Toisille kyllä kelpas!

Hurrrja sorsakoira!

Siipi kulki suusta suuhun, yleensä lopulta päätyi portugeesin mukaan:)


Ja tässä vielä lopuksi meidän Kerttu, ikää vajaa 7 viikkoa

Ja vielä pitäis odottaa 3 päivää!!!