Sunnuntaina osallistuttiin Pirkanmaan vesikoirien kimppalenkille. Paikalla oli n. 15 hlöä koirineen ja mukana oli myös muutama muu pentu Kertun lisäksi. Samaa ikäluokkaa oleva Hiisi-perro olikin kiva leikkikaveri. Välillä poikaa tosin tuntui nylkytyshommat kiinnostavan enemmän kuin hippaleikit, mutta meidän täpäkkä neiti kertoi kyllä selvän mielipiteensä asiasta... että nyt  #¤%&@ pois sieltä selästä...;)

Lenkin alussa Kerttu jaksoi ehkä ekan minuutin katsella taakse tuleeko se mami sieltä, sitte se painelikin joukon kärkeen ja mä jouduin puolestani kuikuilemaan onko Kepa vielä mukana porukassa. Ja olihan se.:)

Oli hauska nähdä muita tamperelaisia vesikoiria, Kerttukaan ei ollut ennen nähty muita perroja kuin siskojaan. Harmi vaan, että noi lenkit on yleensä samoihin aikoihin meidän pentutokon kanssa.

Lenkin jälkeen saatiin vielä sisko & Rakel kylään ja jotenkin kummasti sitä energiaa vaan riitti vielä Raksunkin kanssa pelaamiseen.

Kertun paino 18 viikkoisena on 7,7kg. Ei näytä mun mielestä enää niin rimpulalta mitä just karvojen leikkuun jälkeen näytti. Ehkä niihin jalkoihinkin vaan pikkuhiljaa kerääntyy massaa, myös kaulan seutu tuntuu aika jykevältä. Turkki on karhistunu tosi paljon ja huomasi vesikoira lenkillä, että oli paljon vaaleampikin kuin muut pennut. Kaikki etuhampaat on nyt lähteny ja uudet isot kasvanu tilalle.

Joko sitä vois sanoa että Kerttu on sisäsiisti? En ehkä uskalla ihan vielä, mutta on siitä kyl aikaa kun viimeksi on vahinko sattunut. Nyt se on ollut jopa muutaman pitkän työpäivänkin ilman pissan pissaa! Wou!

Ja sitten niitä vähemmän mukavia juttuja. Viime viikolla olin ihan huolesta soikeena kun toi nappas ojanvarresta jonkun jättimäisen koirankeksin. Siinä tapeltiin hetki ja yhdessä vaiheessa sain jo keksistä otteen mutta toi pääs livahtamaan jalkojen välistä ja hätäpäissään nielas keksin kokonaisena. Hetken se siinä nieleskeli ja se oli sitte siinä....! Olin niiiin kiukkunen, etten saanut sitä siltä pois! "Ei" tai "jätä" tai "tehään vaihtari" ei toiminut alkuunkaan ja suun kaivelu sai sen hätääntymään että nyt pitää nielasta tää asap ennen kun se viedään pois...! Nyt pitää ottaa jotain tehoharjottelua tollasia tilanteita varten. Olin ihan varma että se keksi oli tietysti uitettu jossain rotanmyrkyssä tms. ja pakotin Tapanin käymään kotona kesken työpäivää tsekkaamaan sen vointi. No, ei onneksi ollut kuin normikeksi.