Noi pakkaset on mun ja Kertun mielestä ihan perseestä! Ei oo päässy paljon lenkkeilemään eikä tokoilemaan ja purkamatonta energiaa meidän pippurilla on jonkun verran.... Agilityyn ollaan onneksi päästy, lämmitetty halli on hyvä keksintö. Ollaan nyt oltu yhteensä 3 kertaa tutustumassa lajiin ja hirveen hauskaahan se on! Ens vuoden puolella päästään jatkamaankin! Jes! 

Kerttu on kentällä vaan jokseenkin... yli-innokas. Se juoksee ihan päättömänä mun ja namialustan ja vetäjän ja esteiden väliä ja se ei kuuntele eikä keskity ollenkaan!:D Kotona se keskittyy niin nätisti ja ottaa katsekontaktia, mut tuolla se käy jotenkin ihan hypervaihteella. Olen ajatellut, että se on vielä pentu, ei sen tarvitsekkaan osata keskittyä. Pääasia, että on kivaa! Löytyy sillä ainakin vauhtia ja innokkuutta. Ehkä se keskittyminen sieltä sitten iän myötä tulee mukaan. Toivottavasti...

Niin ja sen aikaa kun Kertun pitäis odottaa rauhassa vuoroaan kevythäkissään kun muut pennut poikkoilevat radalla.., niin, ei se odota rauhassa. HIRVEE mekkala ulina/haukku/kitinä ja häkin raapimis/puremis/ulospääsy-yrityksiä.. Kerran se sieltä pääsikin kaivautumaan pihalle. (Olin peittänyt pyyhkeellä häkin ja kohta radalla hortoili sellane pyyhemytty:D) Mitenhän tätä älämölöä sais karsittua? Viimeks yritin heittää namia katosta sisään välillä ku K veti henkeä ja oli hetken hiljaa, mutta en tiä sitten... 

Ollaan nyt käyty läpi putkea, kontaktia, hyppyä rima maassa ja keppejä verkon avulla. Ekat kontaktiharjotukset oli aika säätöä kun toi ei pysynyt hetkeäkään oikeessa kohtaa. Otettiin kotona naksun kanssa tehoharjottelua (taitettavasta vieraspatjasta ja säkkituolin yhdistelmästä saa aikaan jo vaikka millasta puomia;)) ja kyllä siitä jotain apua näytti olevan.:)

Naksutinta on nyt tullu käytettyä enemmän ja Kerttukin tuntuu viimein ymmärtävän sen idean ja jaksaa tarjota eri asioita paremmin kun aluksi. Kerttu on käynyt naksuttimen avulla jotain uusia temppuja läpi mm. high5, pakittamista ja asioitten "tamppaamista".

Käytiin jäälläkin käppäilemässä yks nätti mutta KYLMÄ päivä. Eipä me siellä kauaa viihdytty mut saatiimpa edes pari kuvaa todistusaineistoksi.







Kerttu on nyt hiukan reilu 5kk ja painaa hiukan reilu 9kg. Hampaat on vaihtunut melkeen kokonaan ja nyt kai jo uskaltaa väittää, että Kerttu on sisäsiisti!