Käytiin treffaamassa taas pitkästä aikaa Kertun siskoa Helsingissa. Wilma ei tällä kertaa päässyt mukaan, mutta Fogin kanssa pistettiin paikat sekasin kolmannenkin edestä. Siskot tulivat edelleen tosi hienosti toimeen keskenään. Kauhukaksikko veti pihalla kilpajuoksua ja sitten taas painittiin. Välillä juomaan ja takas peuhaamaan:)
Vesisateessa ja kurassa pyörimisen jälkeen Kertusta tuli taas tumma perro;)


Tunnistatteko kumpi on kampi??




Kura levisi äkkiä myös sisälle ja matoissa oli paljon "söpöjä" tassunjälkiä :D
Noo, sellasta se välillä on..

On ne vaan niin samiksia <3 (mies selasi kuvia kamerasta ja luuli ensin, että kuva on otettu Kertusta peilin edessä)
Voi kun Fogi asuis lähempänä!

Jatkettiin matkaa Espooseen veljen perheen luo ja ajattelin, että Kerttukin on varmaan nyt sopivan väsynyt. Mutta sinne se pulahti lasten uima-altaaseen (minkä jälkeen vesi ei jostain syystä ollut enää kovin kirkasta)


ja kaikki ylimääräiset esineet altaasta piti roudata kauas nurmikolle.







Kerttu tunkeutui myös trampoliiniin ja hyvä ettei purrut reikää siihen...

Kaiken päällisiksi neiti veti vielä kunnon märkähepulit. Ja silloin yksi pihalla juokseva poika sai Kertun paimenvietin heräämään. Kiljuva pakoon juokseva pikkuihminen sai Kertun täysin villiintymään ja se jopa yritti näykkiä "karkaavaa karjaa" nilkoista... Kyllä siinä poika säikähti ja meni hetki ennen kuin uskalsi tulla silittämään.

Ärsyttäviä nämä hepulit kun ne menevät tuolle asteelle. Yleensä Kerttu tyytyy sekopää-kohtauksen tullessa vaan juoksemaan päättömästi ja kuurona ympyrää samalla höristen. Mutta juokseva lapsi samaan sössöön ei kyllä ole hyvä yhdistelmä.

Ilta jatkui ja lämmitettiin sauna. Ja Kerttu vinkui yläkerrassa. Veli perheineen on vasta hiljattain muuttanut ja tää oli toinen kerta kun oltiin kylässä. Alakertaan menee jyrkähöt kiertyvät rappuset jotka oli Kertun mielestä epäilyttävät.  Sain sen kuitenkin namin avulla houkuteltua ne alas. Hassu juttu, mutta kun saunan haju tulvi nokkaan niin ei paljon portaat enää pelottanut.

Kävin ensin kaksin Kertun kanssa saunomassa, mutta Kerttu oli sitä mieltä ettei se riittänyt ja karkasi kuokkimaan myös muiden saunavuoroille. Vettä tuli litkittyä siihen tahtiin kiulusta, että tulipa yhdet pissitkin sisälle, hups...

Seuraavana päivänä kummipoikani innostui rakentamaan Kertulle majaa.






Kerttukin oli ihan innoissaan..:D

Tällä viikolla olenkin ollut ihan yksinäni, kun mies pakkasi Kertun mukaansa ja läksivät treenailemaan metsäisempiä lajeja landelle. Kyllä Kertulla on varmasti kivaa, mutta mua vähän harmittaa kun piti jättää väliin tän viikon kiva koirakansalainen-, jälki-,agilitytunti. Ohjatut jälkitunnit (voiks noin sanoa?:)) loppuivatkin tähän, mutta varmasti jatketaan treenausta omaksi iloksemme jatkossakin. Ensi viikosta lähtien palaa toko taas kalenteriin kun päästiin uuteen treeniryhmään.