Lähdettiin pikkukoiraporukalla viettämään kesäistä (=sateista) mökkilomaa Ikaalisten perukoille Teerilammelle. Mukana oli yhteensä 8 tyttöä ja 10 koiraa. Hetkittäin yhden huoneen (max 30 neliön) mökki tuntui vähän ahtaalta... Mutta hyvin selvittiin. Ite nukuin yläsängyssä ja mielessä kävi, että mitäs Kerttu nyt sanoo kun ei pääse mamin viekkuun, mutta Kerttu oli kyllä illan tullen niin väsynyt, että uni maitto hyvin keittiön pöydän allakin.  Ja sikeästi nukkui myös emäntä!

Viikonloppu oli oikein onnistunut, mitä nyt alkulomasta yksi innokas koikkeripoitsu lähti uimaan pelottavan kauas ja omistajalle ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin hypätä veteen ja tuoda koira rantaan!:D Myöskään meidän kävelyretki Seitsemisen kansallispuistossa ei ollut suuri menestys kaatosateen takia. Kirkaslammen kiertämisen jälijiltä moni oli litimärkä, vaikka ite pysyinkin suht kuivana. Sauna ja uiminen oli siis seuraava siirtomme.

Koirat käyttäytyivät melko nätisti, osalla alkoi kuitenkin hiukan pinna palaa jatkuvaan yhdessäoloon pienessä tilassa ja pieniä murinoita kuultiin, mutta säästyttiin kuitenkin isommilta matseilta. Olin kyllä ylpeä Kertun käytöksestä tuolla. En ollut ihan varma miten osaa käyttäytyä, kun ei olla ennen tuollaisessa tilanteessa oltu ja osa koirista oli täysin vieraitakin. Pieni pelko oli isottelun mahdollisuudesta tai liian rajuista leikeistä, mutta ei ollut ongelmia.

Vaikka ehkäpä Kertulla on vielä hiomista koirien eleiden tunnistuksessa. Esim. Nala taisi saada välillä tarpeekseen meidän perskärpäsestä, mutta Kerttu ei vain voinut/halunnut uskoa ettei sen läheisyys ollut 247 kaivattua :D


Saunarakennus lammen rannassa


vesikoirat laiturilla (Kertun uusi tuttavuus, lagotto Senna)


Uimassa käytiin, jos oli jotain noudettavaa.


Sauna oli varmaan Kertun reissun kohokohta. Tyttö on varsinainen saunahullu kotonakin, haistaa jo yläkerrassa kun sauna alkaa lämpiämään ja sitten alkaa ulina. Kerttu vaikutti olevan kiinnostuneempi saunomisesta kuin uimisesta. Tuli kyllä uimaankin ja uskaltautui jopa hyppäämään laiturilta mun perässä, mutta oli sen jälkeen ensimmäisenä saunan takana odottamassa sinne pääsyä...:) 


Teerilampi illalla




Tästä kivestä muodostui Kertun lempipaikka. Takana meidän pikkumökki.


Kerttu maastoutuneena. Uimisen jälkeen oli kiva pyöriä maassa ja saada vähän neulusta turkkiin...


Mökki-look


vapaamatkustaja, mikä lie ällötys jättiperhonen tarttui karvoihin eikä meinannu millään irrota.
Ongelma ratkesi uimareissulla.


koirafrendejä: Kelmi & Nala -podengot, Loki"vesipeto" ja Aku etualalla


Kelmi auttamassa emäntää makkaran syömisessä ;)


Hyttyssavuja ja -myrkkyjä kului, mutta eipä musta lopulta löytynyt varmaan yhtään pistoa(!)


*Supinaa*


Seuraavana aamuna kierrettiin porukalla Teerilampi. 

Hienosti nämä tyttöset vaan selvisivät viikonlopusta tuolla pikkuisessä mökissä in the middle of nowhere, ilman sähköä ja juoksevaa vettä. Nuotio ja saunakin saatiin sytytettyä ilman ongelmia. :D

Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa, uimista, saunomista ja kivoja koiruleita. Ehkäpä ensi kesänä uudelleen?