Meijän harrastusrintamalla on ollut vähän hiljasta Kertun nenäpunkin, talven, juoksujen ja vaikka minkä takia. Nyt alkaa kuitenkin näyttää valosemmalta ja pian päästään toivon mukaan vauhtiin!:) 

Päästiin mukaan Pirkan Nuuskujen MEJÄ-kurssille ja eka teoriatunti on nyt takana. Ens viikolla käydään tekemässä verijälki ja siitä seuraavana päivänä katotaan mitä koira hajuista meinaa. Mielenkiintoselta laji kyllä vaikuttaa! Jos samalla ite oppis käyttämään kompassia ja muutenkin suunnistustaidoissa olis todellakin parantamisen varaa....

Mä jo haaveilin VEPE-koulutuksestakin (=vesipelastus), mutta huomasin just että maantaina meni ilmottautumisaika..höh... Vaikka en tiedä oisko laji ollu Kertulle liian raskas, ku onhan se aika pikkuruinen. Ehkä ens kesänä vois kattoa uudestaan tilannetta.;)

Agilityä tässä jo odotetaan malttamattomina, kunhan vaan Kerttu on juoksunsa viimeistelly ni me ollaan niiin kentällä! Päästiin myös Herhaun uuteen 22.5. alkavaan tokoryhmään, eskareihin. 

Ja mainostetaas nyt täälläkin: 21.5. sitten kaikki osallistumaan meidän yhdistyksen järkkäämään möllitokoon! Vielä on paikkoja vapaana ja ilmottautumisaikaa lauantaihin asti. Lisätietoa http://www.tapit.fi/ajankohtaista