Me saatiin Nala pe-la väliseksi yöksi tänne Kerttua viihdyttämään. Tuossa ne paini reilu 3 h illalla ja mietin jo malttaako ne käydä lainkaan nukkumaan, mutta kyllä se väsymys lopulta vei voiton.






Hikihän siinä tuli..


...ja väsy *nielaisu -> uni*


Pikku enkelit :)

Tänään käytiin Kertun kanssa pyörähtämässä Tamskin match showssa Lempäälässä. Ilmottautumistilanteessa Kerttu melkein kaato koko kassapöydän ja hyppäs yhden toimitsijan syliin... Tää tyttö tuli vielä jälkeenpäin moikkaamaan Kerttua ja ihaili kuinka iloinen ja avoin perrotyttö Kerttu onkaan. Kehui myös K:n karvanlaatua.:) Siinä odoteltiin n. 45min ennen kehään pääsyä ja Kerttu oli taas aika ajoin hiukan ihmeissään ympärillä olevasta melusta ja haukkuvista koirista... Me oltiin isojen pentujen kehässä ja saatiin ekaks punanen nauha (mistä olen kyllä hyvin yllättynyt!). Palkinnoille ei kuitenkaan ylletty vaan tiputtiin kolmantena jatkosta. Olihan se ihan hauskaa ja hyvää harjoitusta, ja sitä harjotusta todella vielä tarvitaan:D Kerttu kyllä juoksi ihan nätisti rinnalla ilman ihmeempää poukkuroimista, mutta se seisotus oli ihan tuskasta kun K ei malttanu pysyä aloillaan yhtään.

Tuomarin päälle se aluks hyppi ja koitti ryövää sen pipon, mutta sit se ei enää jaksanukkaa olla siinä vaan lähti kiertää mua ympäri ja ettimään namuja ym. ei siitä oikee mitää tullu..:D Hampaat anto kattoo lopulta ihan ok. Tuomari sano, että tosi iloinen pentu mutta kannattaa just antaa kaikkien vieraitten klähmiä sitä ja vaikka vaan syöttää sille nameja ettei tuu mitään arkuutta mukaan. Sano, että Kerttu vaikutti kuitenkin hiukan epävarmalta. Ihan totta, mutta varmaan kaikki Kertun tuntevat tietää että ei se tosiaan ihmisiä arastele;) Se on se paikka - ne kaikki koirat ja haukkumiset mitkä saa ton hiukan pälyileväiseks.... Vitsi, toivottavasti se vielä oppii joskus ignooraamaan ton taustahälyn kokonaan. 

Loppujen lopuksi oon kuitenkin tyytyväinen reissuun. Odotukset täytty kun ei meillä etukäteen ollut minkäänlaisia odotuksia minkään suhteen.:)