...ja emäntä myös!

Tulihan nää kaiken maailman taudit viimein meidänki huusholliin. Pari viikkoa sitten alko mulla kurkkukipu/yskä, pari päivää siitä ni Kerttu alkaa pärskiä, ja kohta mukaan tulee reverse sneezing -kohtaukset ja homma on sillä selvä - nenäpunkki... Lääkettä yritin saada hommattua työpäivän aikana (ilman koiraa) ja kyllä oli hankalaa! Sain mä sit viimein lääkkeet kouraan ja elukalle nappia naamaan.

Oli kyllä ihan sydäntäsärkevää jättää Kerttu kotiin kun toinen kuulosti että on ihan tukehtumaisillaan niiskutteluunsa:( Onneksi lääkkeet tehos nopsaa! Ollaan nyt kuitenki karanteenissa ainakin viimeseen lääkkeeseen asti.

Onni onnettomuudessa, pentuagility on nyt tauolla kunnes lumet sulaa ja pentutokosta missattiin vain yks kerta (tosin vika kerta mikä harmitti...) Niin ja olishan meillä alkanu myös tappien näyttelytreenit ja yks mätsärikin olis ollu ens v-loppuna tossa meijän "naapurissa"... Mutta minkäs teet!  

Eikä nää taudit suinkaan tähän loppunu. Just kun emännällä alko flunssa helpottaa ni lykkäs mahataudin ja kuumeen päälle Tämän takia tuli oltua töistäkin pois 2pvää (meikän ekat saikkupäivät 2v:n aikana, ei meillä turhan usein sairastella). Ja pari päivää tästä, kun ite palasin töihin ni päivän aikana Kerttu oli laatottanu monennäkösillä eritteillä meidän alakertaa... nice...

Tässä yks kuva missä Kertulla oli tylsää, kun mamma makas vaan sängyssä eikä leikkiny sen kanssa: