Kertulla on ollut leppoisa joulu, välipäivinä pääsi pitkästä aikaa mukaan töihinkin. Ja kyllä kelpas kun eräs toimistohenkilö oli tuonu reissutuliaisena Kepalle kaakattavan kanalelun! (Se kaakatus tosin sai Kertussa aikaan jotain inhoreaktioita, tai ainakaan leluun ei voi koskea sillon ku se on äänessä ja kiekunaa pitää samalla tehostaa omalla ulinalla.:D) 

Uudenvuodenaatto vietettiin tällä kertaa ihan kotosalla. Kuuden aikaan alkoi jo paukkumaan ja alkuun Kerttu oli vähän hämillään eikä halunnu mennä pihalle. Siinä sitten touhuttiin kaikkea normaalia ja välillä leikittiin ja syötiin ym. Loppuilta menikin tosi hyvin ja K tuli jopa ihan vapaaehtoisesti meidän kaa partsille kattoo raketteja puolen yön aikaan eikä merkkiäkään pelkäämisestä! vhiuh! :) 

Uuden vuoden ekana sunnuntaina käytiin vesikoiralenkillä ja sieltä Kerpsu löysi taas kivan pentukaverin. Lenkin jälkeen Kerttu pääsi ekaa kertaa makkararinkiin ja se olikin ihan lempparihommaa! Mikäs sen parempaa ku käydä moikkaamassa uusia ihmisiä samalla kun ne vielä lirkuttelee ja syöttää nakkia!

Lisäks ollaan käyty käppäilemässä jäällä...