Ollaan otettu perinteeksi pitää joka vuosi "kesäpäivä", jolloin kaikki sisarukset perheineen kokoontuu meidän kotipaikassa.  

Tänä vuonna ohjelmanumerona oli purjehdusreissu Uudenkaupungin satamasta Katanpään saarelle.
Menopeliksi oltiin vuokrattu Olga-purjevene.



sisätiloista



Suurimman osan ajasta vietettiin kuitenkin koirien kanssa kannella, sateesta nauttien:D Menomatkalla olikin ihan kunnon myräkkä ja myös paluumatkalla saatiin vettä niskaan.


Onneksi "anopilta" löytyi sadeviittoja myös vähän huonommin varustautuneille;)


Kyllä me saatiin onneksi aurinkonpaisteestakin nauttia.


Kerttukin tietää, että kaiteista täytyy pitää kiinni ettei tipahda :D


Kerttu sai matkaa varten tuollaisen myrkyttömän yrttipannan kaulaansa. Tiedä sitten oliko siitä mitään hyötyä. Yhtään punkkia ei tarttunut mukaan, mutta toisaalta niitä ei ole siitä löytynyt koko kesänä, vaikka mitään häätöjä ei olla käytettykkään.


Perillä!

Katanpää on entinen rannikkotykistö linnake ja entinen vankien ja varusmiesten saari. Monenlaista tykkiä ja tähystystornia siellä näkyikin matkan varrella.




Ötököiden linnoitus


kaik yhres koos


Koirakaverit Katanpään kaduilla. Susanna koitti miltä tuntuu taluttaa kahta sinkoilijaa :)


Kummityttöni Enni Aurinko on aika mahtava tyyppi! En ole ennen nähnyt noin pientä, joka olis niin hulluna koiriin:) Nauraa aina jos naamaa lipastaan, ja jos koira haukkuu niin Enni repeää nauruun (olen nähnyt vaan niitä, jotka pelästyy ja alkavat itkeä)! Keskenään leikkivät koirat ovat sen mielestä parasta viihdettä. Tästä tytöstä taitaa tulla eläinrakas pikkuflikka <3


Toinen kummityttöni oli paluumatkalla jo aivan naatti. Meinasi muutaman kerran nukahtaa istuvalteen! Höpsö...


Mulla vielä riitti energiaa sen verran, että kävin kurkkaamassa maisemia lintuperspektiivistä


muisku <3





Mukavan päivän kruunasi vielä illan grillailut, kyllä kelpas!

Sunnuntaina suunnattiin koirien ja siskon kanssa katsomaan agipitsiä. Oltiin paikalla medi- ja maxi3:sten ajan. Perroja (suurin osa medejä) oli paljon, varmaan lähemmäs kymmenen!  Kyllä nähtiinkin monta hienoa ja nopeeta rataa, kivaa katottavaa!