Lauantaina oli pitkästä aikaa päivä, jolloin mulla ei ollut yhtään mitään suunnitelmia! Kovasti yritin jotain siihen järkätä ja meinasinkin lähteä Sastamalaan mätsäreihin, mutta jotenkin se ilmottautuminen sitten jäi. Eikä se niin paha juttu ollutkaan, viettää ihan vaan vapaata kaksin Kertun kanssa.:) Me nukutttiin pitkään ja leikittiin, lenkkeiltiin ja treenailtiin kotona.

Ostin Kertulle uuden sammakkolelun ja leikittiin sillä aamupäivällä. Kerttu osoitti mieltymystään Sakua kohtaan repimällä siltä ensitöikseen silmät irti...







Niin ja jos ette nielä äskeisistä kuvista huomannut, niin Kertulla on letti kasvanut ihan silmille ja välillä neiti saakin päähänsä ponnarin!

Hurja muodonmuutos



Mun mielestä se on niin lutunen ponnaripää, se ei vaan ite osaa oikeen arvostaa mun kampaajan taitoja..

Päivällä vetästiin pitkä metsälenkki viileestä säästä huolimatta. Kerttu on jotenkin karaistunu tohon kylmään eikä sitä tunnu noi pakkaset haittaavan. Välillä pyytää takapihalle iha huvikseen, käy istumaan hankeen ja järsii syreenipuskaa (hullu!).

Ostin K:lle uuden Hurtan takinkin ku oli alessa, tää ehkä menee sille sitten tulevatkin talvet toivon mukaan. Vaikka en tiedä tarttisko tää ees takkia kun toi karva on niin paksu, mutta on siinä ainakin hyvät heijastimet mukana. Muitakin ostoksia tuli tehtyä viime viikolla. Kerttu siirtyi nyt aikuisten ruokaan ja ostettiin jättisäkki Acanaa ja kunnon rasvanahkainen hihna.








Mamman rakas nuudelipää <3


Sitte pienet päikkärit...

Päivän mittaan otettiin muutamia tehotreenejä variksen kanssa. Kertulla on ollu ongelmana, ettei ota suuhun isompia lintuja. Viime Peto-koulutuksesta saatiin mukaan yks iso varis millä harjotella. Lähdettiin ihan pikkuhiljaa naksun avulla etenemään, että haistelusta sai jo palkan. Piti laittaa lintu pariin kertaa sukkahousun sisään että suostui ottamaan sen suuhun. Siitä sitten vähennettiin vaakun vaatetusta ja lopulta Kerttu nouti ihan paljasta varista :) Otteessa tosin olis vielä parantamisen varaa. 

Illalla Kerttu sai vielä touhuta hiukan aktivointileluilla.