6kk perropallero painoi 10,5kg ja säkä pyöri siinä 40cm hujakoilla. Piti kirjottaa Kertusta joku ihana ½-vuotis kirjotus mutta enhän mä mitään oo saanu aikaseksi. Katotaan sitten vuosikkaana uusiks..:) Muutenkin olin ihan huono mamma kun painelin Kertun juhlapäivänä kaverin kanssa Osloon. No, Kerttu sai viettää laatuviikonloppua isännän kanssa.

Oslo oli loskainen, kylmä, KALLIS eikä jotenkaan edes kovin Norjamainen. Onneks matkaseura oli taattua laatua;)


Käytiin mm. Vigelandin patsaspuistossa


ja tsekkaamassa oopperatalo

No, seuraavana viikonloppuna lähdettiin Tapsan kanssa Alppilomalle Münchenin kautta Itävallan Zell am Seehen. Maisemat oli huippuja!










Lumen seassa tapani


Glühwein maistui


Apres ski...

Paikat oli mustelmilla ja raajat muutenkin aivan jumissa, mutta pakko oli jaksaa kun rinteet oli loistokunnossa ja ilmatkin täydelliset.

Kerttu oli ekaa kertaa hoidossa, onneksi tutussa ja turvallisessa paikassa tapsan porukoilla. Päivittäin tuli soiteltua kuulumisia ja hyvinhän se siellä pärjäsi. Oli saanut painia Romeo-labbiksen kanssa eikä joutunut olemaan yksin juuri lainkaan. Ei ollut edes mitään ikävoinyt tai kitissyt. 

Tiistaina käytiin hakemassa Kerttu kotiin ja olihan siinä jo ehtinyt iso ikäväkin tulla. Mietittiin, miten Kerttu reagoi meidän tuloon ja niihän se meni ku ajattelin - adhd-ilopilleri oli vastassa. Ei raukka tienny miten päin olis ollu ja ulisi ku mikäki, melkeen söi mut ja mun vaatteet hurmioissaan!:D