Kerttu painaa 9 viikon iässä 3,7kg.

Muutamia uusia piirteitä tullut esiin tällä viikolla. Tuo tyttö on aikamoinen diiva ja jääräpää välillä (mutta on se silti ihanin). Ulos ei millään viittis lähteä kun siellä on märkää tai varsinkaan jos sataa! siis YÄK! Maanantai oli mun vika mammalomapäivä, ja sillon Kertulla oli ekaa kertaa muutenkin oikeen yliviiroa aikaa. Oppi mm. että sohvalle pääsee tosi näppärästi kun ottaa isot vauhdit ja hyppää säkkituolin kautta.

Tiistaina Kerttu vietti laatuaikaa isin kanssa kun mulla alkoi työt taas. Ja heti meidän pikkuista pisti ampiainen alahuuleen! Tossa takapihalla oli pörränny niitä puolkohmeisia kiukkusia amppareita, ja K ehti nokkasemaan yhtä. Tapsa oli antanu pienen palan kyytablettia, ja aika pian turvotus oli laskenut. Onneksi ei ehtiny nielasemaan sitä! Illalla Kerttu pääsi Annalan mettään juoksentelemaan bordercollien pennun kanssa. Tais meidän vaavi kyllä vähän vielä olla tokkurainen siitä pistosta, kun ei sitä oikein kiinnostanu leikkiä. 

Kerttu osaa 9-viikkoisena:

-nimensä (reagoi siihen jo hyvin, katsoo tai tulee luokse)

-istua (melkein aina.. ja ruokakuppi lasketaan vasta kun hetki on istuttu hiljaa paikoillaan),

-tulla luokse (ainakin mun äänellä huudettu tänne toimii jo aika mukavasti)

-ei:n (toimii, noh, melko usein;))

-matkustaa autossa hiljaa ja tyytyväisenä

-tyhjentää kongin, on se vaa fiksu

Tapsa on jotain noutamisleikkejä kans koittanut, ja kyllä toi välillä ihan mallikkaasti hakee lelun ja tuo takasinkin... joskus...

Naksuttelun alkeita ollaan kokeiltu myös. Jotenkin tuntuu, ettei ton keskittymiskyky ihan vielä riitä siihen hommaan, tai sitten olen edenny vaan liian vauhdilla.

Nyt olen yrittäny kattella minkälaisia pentukursseja olis tarjolla. Toivottavasti joku hyvä ryhmä löytyis meillekin.