Talven iloja:

">


Pahaa heinää?





Käytiin Kertun kanssa jäällä nauttimassa kevätauringosta. Tänään K:lla on ollu hyvä päivä ja se on jopa totellu mua:) loppulenkistä se alkaa välillä oma-alotteisesti seuraamaan nätisti rinnalla ja napottaa, eihän siinä voi kun palkata! Ja nyt Kerttu tietää, miten sitä namia tippuu jos herkkuhammasta kolottaa... ja äkkiähän siinä namipussi hupenee... No, hyvä juttuhan tollanen omatoimisuus vaan on, ei voi valittaa.

Viime viikolla Kertulla olikin jotain supermurkkuilua. Se pissas kahtena peräkkäisenä päivänä lattialle, pyytämättä ulos, ihan vaan kylmänrauhallisesti kyykkäs keittiön lattialle ja liritteli. Sisäsiisti se on ollu jo monta kuukautta, eikä se oo kuitenkaan esim. työpäivän aikana pissannu, että ei sillä pitäs pidätyskyvyssä/terveydessä ongelmia olla.

Alkuviikosta kun oltiin jäällä tolla oli korvat ihan kadoksissa, hajut kiinnosti enemmän kun mun maksanpalat. Otettiin seuraavana päivänä liina käyttöön, mut vitsit että se on vaivalloista. Toi sotkeutuu siihen naruun ja sit se jää kiinni vähän väliä tai astun vahingossa päälle (siis sen narun)... voi kun ei tarttis kauaa turvautua siihen. 

Niin ja sitte me ollaan nykyään julkkiksiakin. Vitabalanssin uusilta nettisivuilta www.vitabalans.com voi bongata yhden pienen vesikoirapennun omistajineen (vink. eläintuotteet).