Kaikissa blogeissa on ollut ihania koosteita menneen vuoden touhuista! Ja tavotteet,,, mä oon huono tekemään tavotteita. Mistä sitä voi tietää paljonko vuodessa ehtii ja kehittyy... No ehkä vois ihan kokeilumielessä jotain ympäripyöreetä tavotetta heittää kehiin.

Viime vuoteen on mahtunu paljon kaikenlaista. Viikottaisiin harrastuksiin meillä on kuulunu agility ja toko. Agilityn makuun ollaan päästy ensin Tytin hyvässä opetuksessa (pentu- ja alkeisagi) ja loppuvuodesta saatiin treenipaikka Tamskista, jossa nyt jatketaan Sallan opeissa ensi vuoteen. Meillä on käynyt hyvä säkä kouluttajien kanssa, luulen että ne ovat osasyy siihen, että itsellä on pysynyt motivaatio korkeella ja aina on kiva lähteä treeneihin. Kesällä osallistuttiin myös Ulla Kaukosen hyppytekniikkakoulutukseen ja sen jälkeen ollaan käyty säännöllisen epäsäännöllisesti tekemässä hyppyharjotteita Saaran ja Huugon kanssa. 

Herhau:n kanssa ollaan käyty tokoilemassa ja edettiin pennuista eskariryhmään.

Pirkan Nuuskuissa käytiin suorittamassa Petokoulutus ja -testi & verijälkikurssi.  

Noutotreenejä ollaan otettu Kertun kanssa pennusta lähtien ja viime syksynä typy pääsi jo ekaa kertaa mukaan sorsametsälle. 


 

Hyvinkään koirauimalassa käytiin polskimassa useampaan otteeseen vuoden aikana

(Kuva: Tanja Malmbeg)
 

Kerttu korkkasi näyttelyuransa 21.10. Hyvinkään ryhmänäyttelyssä ja toisen kerran käytiin näytillä itsenäisyyspäivänä. Ennen virallisia näyttelyitä käytiin muutamissa näyttelytreeneissä ja mätsäreissä. 


(Kuva: Tytti Käyhkö)
 

Koko vuoden ollaan osallistuttu ahkerasti Tampereen Pikkukoirien tapahtumiin ja kursseille. Kesällä kurssiohjelmistoomme kuului Tappien järjestämänä jälkikurssi ja Kiva Koirakansalainen -kurssi. 

Kerttu makkarajäljellä (Kuva: Tytti Käyhkö)

Lajikokeiluina testattiin flyballia ja viehejuoksua.  

Vieheen perässä (Kuva: Tytti Käyhkö)

Tappien seurasta ollaan saatu nauttia myös mm. mökkiviikonloppuna kesällä + monilla kimppalenkeillä.

 

Sitten niihin tavotteisiin...

hmmm...

Tokon osalta voitais tähdätä möllikisoihin? ehkä...

Agilitystä en menis sanomaan...:D Katsotaan jos saatais ainakin esteet kuntoon ja lähdöt pysyviksi.

Verijälkeä tehdään lisää keväämmällä. Haluaisin niihin varmuutta. Ja ehkä jos se alkaa sujumaan vois käydä koittamassa taippareita!

Tavotteeksi vois asettaa myös parit näyttelyt ja etenkin vois treenata sitä seisottamista ym. näyttelykäyttäytymistä! ;) 
Hakua koitettiin ihan tutustumismielessä viime vuonna ja lajiin olis kiva päästä tutustumaan paremminkin tänä vuonna. 

Kimppalenkeillä halutaan käydä tänäkin vuonna ja treffata sisaruksia!

Yritetään viikottaisten treenien lisäksi pitää Kertun mieli virkeänä temppuilemalla ja älypeleillä (-> tavoitteena, ettei työpäivän aikana olis tapetit lähteny repeytymään seiniltä enää yhtään enempää...)

 

Eiköhän siinä ollu tavotetta tarpeeksi tähän hätään, lisäillään (tai poistetaan) sitten vuoden mittaan! ;)

 

Sitten vielä mun räpeltämä pikkuinen video Kertun joulusta... 



Meille muutti joulun alla uus tietokone, Mac, jota en osaa käyttää. Mutta pakko oli päästä koittamaan iMovieta. Kyllä musta vielä joskus tulee mestari viedo-editoija..:D Niin, ja musiikki nyt on mitä on kun en osannut hakea mitään uudempaa. Tässähän lauletaan loppukesästä, mutta mun mielestä voi ihan hyvin soveltaa talveenkin (ikkunasta tulvii sisään viileää ilmaa.. ym)

 

Kertulla oli kiva joulu: herkkuja, koirakavereita, rapsuttajia.. Välipäivätkin sai olla mun mukana töissä. Tässä projektina työkaverin raejuustopurkin putsaus :P